Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon!

RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS!

Roncsautó felvásárlás„Mit csináljak ezzel a ronccsal? Ér ez egyáltalán még valamit? Csak foglalja a helyet. Még így is pénzbe kerülne, hogy kivonassam a forgalomból. Még én fizessek ezért is?!” Ha ilyen és ehhez hasonló problémák, gondolatok foglalkoztatják nap mint nap, akkor mi nagy segítségére lehetünk a megoldásban.

RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL

Egy törött, sérült vagy totálkáros kocsi eladása nagyon nehéz és időigényes egy magánszemély számára. Csak nagyon körülményes procedúra után lehet túladni a számunkra használhatatlanná vált eszközön. Ilyen autókra alig találni vevőt, legtöbbször pedig az eladás és az adminisztráció többe kerül, mint amennyit a járműért kaphatunk. Cégünknél a roncsautó felvásárlás reális áron történik. Figyelembe véve az autó állapotát olyan vételárat kínálunk, amely az Ön számára is elfogadható. A felvásárlás során nem számít, hogy a gépkocsi, motor műszaki hibás, esetleg gazdasági totálkáros. Mindent átfogó szolgáltatást nyújtunk az ingyenes kiszállástól a jármű díjmentes elszállításáig. A forgalomból való kivonás ügyintézése is szerepel az általunk nyújtott szolgáltatások listáján.

Roncsautó felvásárlás

MILYEN ESEMÉNYEK, PROBLÉMÁK ESETÉN FORDULJON HOZZÁNK? MIKOR TUDJUK A RONCSOT FELVÁSÁROLNI?

  • ha gépjárműve törött, sérült, jégkáros
  • ha autója műszaki vizsgája már lejárt, nem áll módjában, vagy nem látja értelmét annak megújítására és a jármű csak terhére van, foglalja a helyet
  • ha totálkárt szenvedett, viszont a biztosító társaság által kikalkulált kárösszeg nem fedezi annak piaci értékét
  • ha törött, sérült gépjárműve javítási költsége nem megfizethető nagyságrendű
  • ha gépjárműve motorhibás, nem üzemképes állapotú

HELYSZÍNI FIZETÉS RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS ESETÉN

Velünk a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben túladhat működésképtelen autóján. Ön számára ez a folyamat pofonegyszerű, egyetlen dolga csupán, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Ezt követően egy Önnek megfelelő időpontban, kérésére akár hétvégén is, felkeressük, hogy felmérjük járműve állapotát. Akár már ekkor megtörténhet a roncsautó felvásárlás, ehhez csak Önre, a forgalmi engedélyre és a rendszámokra van szükség. Megoldjuk a roncs elszállítását is, ami nem terheli pénztárcáját pluszköltségekkel. A roncsautó felvásárlás nálunk mindig korrekt áron történik. A felvásárlás létrejöttét szigorúan dokumentáljuk adásvételi szerződés formájában. A vételárat az Ön igényeinek megfelelően készpénzben, ott a helyszínen egyenlítjük ki.

Roncsautó felvásárlás

FORGALOMBÓL VALÓ KIVONÁS ÜGYINTÉZÉSE

A forgalomból való kivonás ideiglenes és végleges változata is megoldást jelenthet Önnek attól függően, hogy milyen műszaki állapotban lévő gépjárművel rendelkezik, illetve jövőt tekintve milyen célja van azzal. Szükség esetén megtesszük a roncsautó forgalomból való kivonásához szükséges lépéseket is. Ez akkor lehet fontos, ha az autó már nem térhet vissza a közútra, netán bontani kell. Weblapunkon a forgalomból való kivonás részleteiről is tájékozódhat.

Tehát nem kell többet tennie, mint megkeresni bennünket telefonon, emailben vagy a Facebook oldalunkon, egyeztetni egy időpontot és várni kollégánk jelentkezését. A többit már bízza nyugodtan ránk!

Tags: roncsautó felvásárlás,, audi bontó,, bmw bontó,, CHEVROLET BONTÓ,, CHRYSLER, BONTÓ,, CITROEN BONTÓ,, DAEWOO BONTÓ,, DODGE BONTÓ,, FIAT BONTÓ,, FORD BONTÓ,, HONDA BONTÓ,, HYUNDA BONTÓ,, JAGUAR BONTÓ,, KIA BONTÓ,, LAND ROVER BONTÓ,, MAZDA BONTÓ,, MERCEDES-BENZ BONTÓ,, MITSUBISHI BONTÓ,, NISSAN BONTÓ,, OPEL BONTÓ,, VOLKSWAGEN BONTÓ,, VOLVO BONTÓ,, TOYOTA BONTÓ,, SUZUKI BONTÓ,, SKODA BONTÓ,, SEAT BONTÓ,

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon!

Roncsautó felvásárlás

Roncsautó felvásárlás


Mit csináljak ezzel a ronccsal? Ér ez egyáltalán még valamit? Csak foglalja a helyet...


Tovább

Forgalomból való kivonás

Forgalomból való kivonás


Miért érdemes a forgalomból való kivonáson elgondolkodni?


Tovább

Non-stop autómentés

Non-stop autómentés


Ne aggódjon, csak tárcsázza számunkat és mi kedvező áron a kívánt helyszínre...


Tovább